HORECA - Káva a technologie do hotelů, restaurací a kaváren

Dopřejte svým hostům vynikající kávu praženou na jihu Čech

HORECA Pražírna kávy HOPE Roastery

čerstvě pražená káva

Poskytujeme kompletní servis pro HORECA segment. 

Pečlivě vybíráme, jaká zelená zrna k nám do pražírny doputují a pražení se věnujeme s maximální péčí.

Výsledná káva je testovaná v naší kavárně, a máme tak celkem dobrou představu o tom, co lidem chutná.

Kávu vám upražíme jak na espresso kávovary, tak na alternativní přípravy.

Vybereme tu nejvhodnější kávu pro váš provoz.

Zaučíme vaše zaměstnance do tajů rozdílných příprav káv.

Pravidelný odborný servis včetně kvalitní filtrace vody. Ta je totiž pro výbornou kávu úplný základ.

Máme výhodný program  při dlouhodobé spolupráci.

Pražírna Hope Roastery a kavárna Barmeo – naše srdeční záležitost ♥️ Nejenom, že nám káva z této pražírny opravdu chutná a velmi spokojeni s její chutí a kvalitou jsou i naši zákazníci, ale oceňujeme i profesionální přístup a nadšení lidí, kteří za touto značkou stojí. Děkujeme za Vaši podporu v našich začátcích a těšíme se na další spolupráci.

průběh spolupráce

Jako první byste měli ochutnat naši kávu.

Potom potřebujeme znát váš provoz. Kolik kávy se u vás zhruba vypije, jak ji připravujete, jak máte zaškolený personál, jaké technologie potřebujete.

Následně vypracujeme nabídku ušitou vám na míru.

A vyzkoušíme, jestli nám spolupráce sedí.

Pražírna kávy HOPE Roastery HORECA
V Hope Roastery milují kávu i svou práci a Honzovi znalosti to jen dokazují. Vysvětlil nám jak vůbec takový proces funguje, doporučil vhodnou kávu a pomohl i výběrem kávovaru. Spolupráce funguje na 100%. Že jsme zvolili dobře, vidíme i z kladného hodnocení našich zákazníků, kteří se kávu k nám vracejí.
 

Časté otázky pro HoReCa segment

Kávu máme skladem a odesíláme prakticky hned po objednání. Maximálně ale do druhého dne.

U vás je tak druhý den po objednání.

Nejlepší je objednat skrz náš e-shop.

U nás žádný minimální odběr nemáme. Všechno záleží na vašem provozu. Od nás může odejít klidně jeden jediný pytlík.

Ano, velmi rádi. Podrobnosti nejlépe domluvíme po telefonu.

No jéje. Ano a zase ano.

Ano, ale potřebujeme pro výběr vhodného stroje několik základních informací. Pak už je to otázka pár dní a stroj máte u vás na provozivně. 
 
Zde několik základních otázek:
 
  1. Rozměr pracovní plochy pro umístění kávovaru a mlýnku.
  2. Celková kapacita kavárny na počet zákazníku. Jde o přípravu množství dávek při špičkách se zákazníky i se zákazníky kteří si berou kávu s sebou.
  3. Přibližně připravované množství dávek za hodinu.
  4. Připojení k elektrické síti →  220 V/380 V, možný Příkon v kW.
  5. Stále připojení k vodovodní síti: ano/ne.
  6. Vzdálenost odpadního potrubí pod barem od kávovaru.
  7. Míra zaučení obsluhy.
  8. Příprava čajových nápojů: ano/ne.
  9. Vzdálená správa podrobného menu s ukazateli množství připravovaných dávek.

nečekejte na nic, rádi si s vámi popovídáme